VragenVuur voor online overleggen

Snel naar:

Het Zoom-vragenuur is niet meer. Lang leve het vragenVuur.

Online Overleg Vragenvuur

Afgelopen weken heb ik een aantal vragenuren verzorgd. Over de mogelijkheden & onmogelijkheden binnen het online overleggen. Omdat we dat nu allemaal doen, nu we gedwongen thuiszitten i.v.m. de Corona-pandemie.

En aangezien ik daarbij het meest enthousiast was over Zoom, werd dat het ‘Zoom-vragenuur’.

Zoom is een veelzijdige tool, maar het is ook een veelbesproken tool. Vooral qua beveiliging kleven er haken en ogen aan. Tegelijk hebben ook andere tools niet alle vereiste voorwaarden op orde. De Autoriteit Persoonsgegevens publiceerde er deze week de Keuzehulp Videobellen over.

Nadruk op praktische faciliteertips

Daarnaast wil ik het (en heb ik het) tijdens het vragenuur steeds meer over het voorzitten van overleggen, interessante werkvormen en andere praktische tips voor het voeren van een efficiënt online overleg. Het Zoom-vragenuur wordt dus omgekat tot het Online overleg vragenVuur.

22 april: VragenVuur voor trainers

Aankomende woensdag 22 april van 11-12u gaan we naast wat algemene tips ook in op specifieke tips voor trainers. Het vindt nog wel plaats via de tool Zoom. Dat dan weer wel! Wil jij erbij zijn? Laat het me hieronder weten én connect met me op Linkedin.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Word je gek van het thuiswerken?

Lukt het jou in deze Corona-tijd niet tot je medewerkers door te dringen? Weet je dat het visueler moet, maar weet je niet hoe? Schrijf je in voor mijn nieuwsbrief en ik stuur je speciaal voor deze tijden mijn 9 ongebruikelijke thuiswerktips toe.