Over mij

Ik 
teken
structureer
verbind
maak concreet
denk in kansen
maak mogelijk
geef les
inspireer

Dat ben ik in een notendop. Debbie van Steenpaal. Ik ben een veelzijdig type. Van huis uit jurist, maar opgegroeid in communicatie. Waarom mij dat meer trok? Om de mensen: wij zijn interessante wezens.

Ik ben gefascineerd door de vraag hoe je mensen verder helpt. We weten allemaal dat dat niet gebeurt door alleen maar te zenden, maar door te weten wat er bij je doelgroep speelt en daar handig – stapje voor stapje, beetje voor beetje – op in te spelen. Maar waarom blijven we zenden? Alleen door ze mee te nemen, krijg je mensen in beweging. Ik gebruik daar tekst en natuurlijk visuals voor. Animaties, illustraties, video’s; een uitgebalanceerde combinatie, dat is waar het om draait.

Debbie van Studio Steenpaal heet u welkom

Wat heb je als opdrachtgever aan mij?

Jij krijgt van mij overzicht en concrete houvast. Ik help je je vervolgstappen concreet te maken. Je hebt er visueel bewijs van. Ik help je op weg. En als dat nodig is, vergezel ik je op die weg.

Waar kun je mij voor wakker maken?

Ik ben graag buiten in mijn moestuin bezig, ik ben gek op nieuwe applicaties en toepassingsmogelijkheden online en op m’n telefoon/tablet. En een goede koffie gaat er ook altijd in. En op z’n tijd een glas rode wijn.

Ik woon in de binnenstad van Leiden op een idyllisch plekje, vlak naast de Hortus. Samen met mijn man en zoon van 10, eh.. 11.

Visueel CV van Debbie

Word je gek van het thuiswerken?

Lukt het jou in deze Corona-tijd niet tot je medewerkers door te dringen? Weet je dat het visueler moet, maar weet je niet hoe? Schrijf je in voor mijn nieuwsbrief en ik stuur je speciaal voor deze tijden mijn 9 ongebruikelijke thuiswerktips toe.

Onlangs heb ik een sessie ‘tekenen aan de keukentafel’ gedaan; het was het een fijne en waardevolle sessie. Geweldig om te te merken dat tekenen zo ongelooflijk goed werkt. Je eigen issues tekenen is niet altijd gemakkelijk en dan is heel fijn als iemand anders even mee wil denken en tekenen. Prachtig om te zien hoe we zo samen tot nieuwe inzichten en vooral praktische wijze lessen kwamen! Dank jullie wel voor dit leerzame keukentafel gesprek via Zoom!
Hester van der Kwaak
Beeldtekenaar
Als jij al jaren met een goed plan of een droom rondloopt waar je op de een of andere manier maar niet mee aan de slag gaat (omdat je geen tijd hebt, of andere beren op de weg ziet), bel dan Debbie eens. Dikke kans dat zij jou ook binnen no time zover heeft dat je precies weet welk eerste stapje jij risicoloos kunt zetten om een start te maken met het waarmaken van jouw droom!
Hiske Kemme
Leiden