Over mij

Visueel CV van Debbie

Dat ben ik in een notendop. Debbie van Steenpaal. Ik ben een veelzijdig type. Van huis uit jurist, maar opgegroeid in communicatie. Waarom mij dat meer trok? Om de mensen: wij zijn interessante wezens.

Ik ben gefascineerd door de vraag hoe je mensen verder helpt. We weten allemaal dat dat niet gebeurt door alleen maar te zenden, maar door te weten wat er bij je doelgroep speelt en daar handig – stapje voor stapje, beetje voor beetje – op in te spelen. Maar waarom blijven we zenden? Alleen door ze mee te nemen, krijg je mensen in beweging. Ik gebruik daar tekst en natuurlijk visuals voor. Animaties, illustraties, video’s; een uitgebalanceerde combinatie, dat is waar het om draait.

Wat heb je als opdrachtgever aan mij?

Jij krijgt van mij overzicht en concrete houvast. Ik help je je vervolgstappen concreet te maken. Je hebt er visueel bewijs van. Ik help je op weg. En als dat nodig is, vergezel ik je op die weg.

Waar kun je mij voor wakker maken?

Ik ben graag buiten in mijn moestuin bezig, ik ben gek op nieuwe applicaties en toepassingsmogelijkheden online en op m’n telefoon/tablet. En een goede koffie gaat er ook altijd in. En op z’n tijd een glas rode wijn.

Ik woon in de binnenstad van Leiden op een idyllisch plekje, vlak naast de Hortus. Samen met mijn man en zoon van 10, eh.. 11.