Online vergaderingen voorzitten – een infographic

Snel naar:

Vorige week schreef ik:

Als je online aan de slag gaat…

En als je dan online aan de slag gaat is het niet alleen belangrijk om de juiste tools te kennen en te gebruiken. Maar is het ook belangrijk om te beschikken over een checklist waarmee je effectief de online vergadering kunt voorzitten, hoe je omgaat met het ontbreken van fysieke aanwezigheid, hoe je de sociale samenhang in je team bewaakt en behoudt. En hoe je lastige boodschappen online bespreekt.

Ik heb een deel van de checklist in een infographic gegoten:

Er is een uitgebreider document beschikbaar, dat ik graag met je deel. Stuur me een berichtje, als je erin geïnteresseerd bent.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Word je gek van het thuiswerken?

Lukt het jou in deze Corona-tijd niet tot je medewerkers door te dringen? Weet je dat het visueler moet, maar weet je niet hoe? Schrijf je in voor mijn nieuwsbrief en ik stuur je speciaal voor deze tijden mijn 9 ongebruikelijke thuiswerktips toe.