Wat is het verschil tussen Zelf uitlegvideo’s maken & Leer complexe info visualiseren?

Natuurlijk dat je in de eerste uitlegvideo’s leert maken. Maar er zijn nog meer verschillen!

In Zelf uitlegvideo’s maken leer je het proces van een uitlegvideo maken & ga je met een gratis 7-daagse trialversie van Videoscribe aan de gang. Je leert de software dus op je eigen computer/laptop kennen. Ik geef je tips om je film echt af te maken.

Neem je laptop dus mee!

In Leer complexe informatie visualiseren (eerder ook wel Legal design) gebruiken we geen computers, maar gaan we met pen en markers aan de gang. We leren je manieren om complexe informatie op verschillende manieren te analyseren en te herordenen, zodat je steeds met een net iets ander perspectief de informatie bekijkt en er meester over wordt.

De workshop Zelf uitlegvideo’s maken wordt verzorgd door mijn bedrijf Studio Steenpaal. De workshop Leer complexe informatie visualiseren is een workshop van Schetswinkel & Studio Steenpaal.

Beide workshops vinden plaats in Leiden van 10-14u.

Aankomende data (nog enkele plaatsen beschikbaar):

  • donderdag 21 november: Zelf uitlegvideo’s maken
  • dinsdag 26 november: Leer complexe informatie visualiseren
  • dinsdag 17 december: Zelf uitlegvideo’s maken
Ik schrijf me in

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Word je gek van het thuiswerken?

Lukt het jou in deze Corona-tijd niet tot je medewerkers door te dringen? Weet je dat het visueler moet, maar weet je niet hoe? Schrijf je in voor mijn nieuwsbrief en ik stuur je speciaal voor deze tijden mijn 9 ongebruikelijke thuiswerktips toe.