Ken jij kletsplaatjes al?

Hester tekent jouw persoonlijke Kletsplaatje
Snel naar:

Een warm gesprek om nooit meer te vergeten

Die pennetjes en stickertjes waar je mee thuis komt van een event? Die ben je binnen een paar dagen kwijt. Wat wél blijft hangen: authentieke momenten en verrassende gesprekken. Dat zijn Kletsplaatjes.

Huh? Kletsplaatjes?! Wat zijn dat eigenlijk?

Onze Verhelderinnen gaan kletspraatjes aan met jouw bezoekers en teamleden en maken daar een Kletsplaatje van. Om mee naar huis te nemen, en nooit meer kwijt te raken.

Vertrouw het aan ons toe, dan tekenen wij ondertussen jouw Kletsplaatje. Een visuele herinnering op post-kaart-formaat. Van een menselijk moment dat je niet snel meer vergeet.

Trouwens, wil je graag Kletsplaatjes in eigen huisstijl?
Kan ook geregeld worden!

Voor events met diepgang

Je hebt heel veel liefde en tijd in je event gestoken. Dan is het wel net zo leuk als je bezoekers en teamleden er nog eens aan terugdenken, aan die mooie dag.

Samen met jou denken we na over de vragen die wij stellen tijdens onze kletspraatjes en het gevoel dat je mensen wilt meegeven in hun Kletsplaatjes.

Niet zomaar tekenaars

Stiekem zijn ze superheroes met een stift, onze Verhelderinnen, Hester van der Kwaak en Debbie van Steenpaal.

Hester en Debbie zijn onze VIsuele Verhelderinnen

Stuk voor stuk zijn ze pro’s in het tekenen. Maar ook in het lospeuteren van wat er nou écht speelt, onder die maskertjes die wij als mens opzetten. In een gesprek komen ze al snel tot wat er echt toe doet.

Die twee gaves combineren ze in Kletsplaatjes: mooie, lieve, zachte, wijze gesprekken die mensen bijblijven, in visuele vorm.

Vertel me meer over Kletsplaatjes!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Word je gek van het thuiswerken?

Lukt het jou in deze Corona-tijd niet tot je medewerkers door te dringen? Weet je dat het visueler moet, maar weet je niet hoe? Schrijf je in voor mijn nieuwsbrief en ik stuur je speciaal voor deze tijden mijn 9 ongebruikelijke thuiswerktips toe.