Nog even gassen voor het zomerreces…

Snel naar:

Aargh… voor je het weet is het juli en je moet nog zoveel doen met je team! Hierbij wat tips zodat je de rest van mei, juni en juli effectief kunt werken aan je doel.

De tijd vliegt weer hard dit jaar. En hoewel je er mentaal misschien nog niet klaar voor bent, het zomerreces komt met rasse schreden dichterbij. Fijn he? Wat? Moet je nog zoveel doen voor de zomer in je project of met je team? Ik herken het. 1001 dingen te doen en te weinig tijd om de eindsprint echt in te kunnen zetten. Er komen natuurlijk ook altijd dingen tussendoor: de waan van de dag.

Ik hoor het vaker; je bent niet de enige. Maar ik heb goed nieuws: als je vandaag wat tijd vrijmaakt kunnen jij en je team de komende tijd – tot aan die zomervakantie – nog even vlammen om met een gerust hart een punt te zetten achter de eerste helft van dit kalenderjaar.

Hoe doe je dat? 

Plan een verlengd teamoverleg in (minimaal 2 uur). Evalueer jullie werk in dat overleg. Bespreek wat goed gaat, wat beter kan en sta aan het eind van het overleg stil bij wat je vanaf nu anders gaat doen. Maak concrete afspraken, zodat jij en je team echt grote stappen kunnen gaan maken.

Hulp nodig?

Ik wil altijd met je sparren over de opzet van zo’n sessie. Als je het fijn vindt, kan ik hem zelfs voor je begeleiden. Zodat jij je hoofd en handen vrij hebt om inhoudelijk mee te denken. Interesse? Neem contact met me op of reageer hieronder.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Word je gek van het thuiswerken?

Lukt het jou in deze Corona-tijd niet tot je medewerkers door te dringen? Weet je dat het visueler moet, maar weet je niet hoe? Schrijf je in voor mijn nieuwsbrief en ik stuur je speciaal voor deze tijden mijn 9 ongebruikelijke thuiswerktips toe.