En hup, de ring in!

Snel naar:

Ik stap in de ring. Ik ga niet letterlijk boksen (wel leuk), maar ik ga… bij Mireille Beumer proeven hoe ik mijn faciliteerstijl nog verder kan ontwikkelen. Want ook houthakkers moeten hun gereedschap scherp houden.

Over de bijl scherpen en boksen
Bijl en boks

Door geregeld met mede-facilitators te sparren houd ik mijn aanpak fris. Dat vind ik belangrijk. Want van sessies waar alleen maar geeltjes worden geplakt en waarbij je de volgende dag weer doorgaat met business as usual krijg ik te weinig energie.

Hoe zit dat bij jou? Wat was de meest inspirerende sessie die jij ooit meemaakte of organiseerde? En waarom?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Word je gek van het thuiswerken?

Lukt het jou in deze Corona-tijd niet tot je medewerkers door te dringen? Weet je dat het visueler moet, maar weet je niet hoe? Schrijf je in voor mijn nieuwsbrief en ik stuur je speciaal voor deze tijden mijn 9 ongebruikelijke thuiswerktips toe.