Druk, druk, druk

Snel naar:

Mensen die zeggen dat ze druk, druk, druk zijn. Daar ben ik geen fan van.

Dat zijn dan mensen die niet kunnen prioriteren, denk ik dan. Nou, ik moet toegeven, zo was ik dus de afgelopen weken. DRUK, DRUK, DRUK. De ene na de andere mooie kans ontvouwde zich voor me. En ik zei geen nee. Zeker niet.

Snoepwinkel

Een greep uit de snoepwinkel die Studio Steenpaal heet:

  • Voedselbanken Nederland op Zoom geholpen
  • Een multinational geholpen met het hosten van een sessie voor 80+ deelnemers
  • 3 visuele verslagen (met bijbehorende timelapse-video’s) gemaakt tijdens webinars
  • 1 animatievideo over afvalverwerking
  • 3 illustratoren ingewijd in de beginselen van animatie.

Tussendoor nog – na 4 maanden afwezigheid – naar ons Franse huis geweest om alles in gereedheid te brengen voor de workation.

Ik ben de komende weken nog doende (ik durf niet op te schrijven: druk) met het afronden voordat ik – van 18 juli tot 3 augustus – van mijn zomervakantie ga genieten.

Maarrrr, ik ben nog niet offline.

Je kunt nog bij me terecht voor een workshop Animeren kun je leren op 16 juli (speciaal voor tekenaars en illustratoren die beweging aan hun repertoire willen aanbrengen). En vandaag heb ik me voorgenomen om ook een eendaagse training online aan te bieden aan facilitatoren die wel een portie visuele moed (lees werkvormen) willen toevoegen aan hun repertoire. Welke is meer voor jou: leren animeren of visuele moed voor facilitators?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Word je gek van het thuiswerken?

Lukt het jou in deze Corona-tijd niet tot je medewerkers door te dringen? Weet je dat het visueler moet, maar weet je niet hoe? Schrijf je in voor mijn nieuwsbrief en ik stuur je speciaal voor deze tijden mijn 9 ongebruikelijke thuiswerktips toe.