Boost je digitale tekenskills!

Snel naar:

Bij de workshop Let’s get visual digitaal ga je aan de slag met eenvoudige schetsen en tekeningen maken op je tablet. Je bent de hele dag aan het tekenen en leert ondertussen welke verschillende soorten teken-apps er zijn en hoe je digitaal tekenen kunt inzetten in jouw dagelijkse praktijk. We werken zelf vooral met de iPad en iPad Pro, maar ook voor gebruikers van de Surface van Microsoft en Samsung tablet is deze workshop geschikt.

Data & inschrijven 

Voor wie?

Voor iedereen die wil ervaren hoe je op een simpele manier schetst en tekent op je tablet, hoe je meer effect hebt door beeld toe te voegen aan rapporten, vergaderingen, verslagen en… sja, zo ongeveer aan alles.

Deze workshop kan ook op maat worden gegeven aan teams of groepen. Wil je meer weten of een boeking maken? Neem contact op.

Wel advies, geen stap-voor-stap training

De meeste apps werken behoorlijk intuïtief en vaak worden nieuwe mogelijkheden aan apps toegevoegd. Voor elke persoon en zijn of haar situatie zijn andere apps geschikt. We kunnen je tijdens de workshop helpen kiezen welke app voor jou geschikt is. Tijdens de workshop leggen we niet stap voor stap uit hoe je in elke app verschillende pennen, stiften, kwasten en kleuren selecteert, of hoe je bestanden kunt opslaan en exporteren, maar er is uiteraard wel ruimte om hierover vragen te stellen.

Programma

We bereiden onze programma’s nauwgezet voor EN we passen ze aan de specifieke behoeften van elke groep aan. Globaal ziet het programma voor Let’s get visual digitaal er als volgt uit:

Tijdstip & locatie

  • Tijd: inlopen vanaf 9:00 uur, start programma 9:30 uur, einde programma 16:30 uur met mogelijkheid voor uitloop.
  • Locatie: Schetswinkel atelier, Raamsteeg 2 Leiden (route en parkeren)

Trainer

Data & inschrijven 

Graag tot snel!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Word je gek van het thuiswerken?

Lukt het jou in deze Corona-tijd niet tot je medewerkers door te dringen? Weet je dat het visueler moet, maar weet je niet hoe? Schrijf je in voor mijn nieuwsbrief en ik stuur je speciaal voor deze tijden mijn 9 ongebruikelijke thuiswerktips toe.