In één dag aan de slag

Snel naar:
met je toezichtsprobleem in je team

Je herkent het wel: je bent bezig met een toezichtsproject en je worstelt met de aanpak ervan.

Welke stappen ga je zetten? Welke potentiële valkuilen loopt jouw organisatie geheid in? Welke hordes moeten worden genomen. En hoe neem je alle betrokken teamleden erin mee? Hoe laat je het team excelleren en je project een succes?

Zo zie ik eruit

Ik help je om in één dag je toezichtsprobleem te fileren en in je team een gedragen aanpak af te spreken. Ik begeleid de dag of help je de sessie in te richten zodat jij eruit kunt halen wat erin zit. Ik denk mee over welke methodes je inzet om te komen tot een mooi eindresultaat. Dat kan ook zonder post-its! 

Over Debbie
Debbie werkte de afgelopen 18 jaar in communicatie- en toezichtsfuncties bij markttoezichthouders ACM (NMa) en AFM. Ze was secretaris van het Markttoezichthoudersberaad, maar gooide begin dit jaar het roer om. Ze helpt nu toezichthouders hun toezichtsuitdagingen af te pellen en te concretiseren.

Belangstelling? Ik spar graag vrijblijvend met je om te kijken wat ik voor je kan betekenen. Mail, bel of app via debbie@studiosteenpaal.nl of 06-20493885.

designthinking

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Word je gek van het thuiswerken?

Lukt het jou in deze Corona-tijd niet tot je medewerkers door te dringen? Weet je dat het visueler moet, maar weet je niet hoe? Schrijf je in voor mijn nieuwsbrief en ik stuur je speciaal voor deze tijden mijn 9 ongebruikelijke thuiswerktips toe.