27 september: Workshop legal design – visualiseer je casus

Snel naar:

Visualiseren kan van grote waarde zijn om je casus scherp te krijgen. Je scherpt je eigen geest en je kunt het toetsen bij collega’s of klanten. Veel juristen weten niet dat zij het zelf in de vingers hebben om te visualiseren en tekenen. Op 27 september as. organiseren de Schetswinkel en ik een workshop legal design – visualiseer je casus. Op deze pagina vind je de nodige details.

Workshop Legal design

Bij de workshop Legal design & casusvisualisatie duik je een dag in de wereld van visual thinking, schetsen en tekenen. Je leert al luisterende, kijkende en doende hoe je dit kunt omzetten om jouw verhaal beter te onderbouwen, zodat je casus in een latere instantie overeind blijft. 

Kennis / vaardigheden

Tekentalent of tekenvaardigheid is niet nodig: wij leren je in een paar uur hoe je uit eenvoudige vormen alles wat je nodig hebt, kunt tekenen en hoe je dit er ook nog aantrekkelijk kunt laten uitzien.

Kosten

De kosten voor deze workshop van een dag inclusief materiaalset, handouts, lunch, koffie & thee bedragen EUR 225,- exclusief 21% BTW

Data & inschrijven

• vrijdag 27 september, 10:00 tot 14:00 (225 euro exclusief BTW).

Inschrijven kan hier.

Voor wie?

Voor alle juristen die geloven in de kracht van het visualiseren en die meer willen halen uit hun praktijk. Tekentalent niet nodig!

Programma

We bereiden onze programma’s nauwgezet voor EN we passen ze aan de specifieke behoeften van elke groep aan. Globaal ziet het programma voor de workshop er als volgt uit:

  • Visual thinking en legal design
  • Basis tekenen met impact (tekenwiskunde)
  • Visualiseer je case op verschillende manieren (perspectieven, processen, meningen / emotie, conceptueel)
  • Presenteren & inspireren
  • Visuele mogelijkheden voor juristen, waar vinden we aansluiting op de praktijk
  • Napraten
Tijdstip & locatie

Tijd: inlopen vanaf 9:30 uur, start programma 10:00 uur, einde programma 14:00 uur met uitloop tot 14:30 uur.
Locatie: Schetswinkel atelier, Raamsteeg 2 Leiden (route en parkeren)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Word je gek van het thuiswerken?

Lukt het jou in deze Corona-tijd niet tot je medewerkers door te dringen? Weet je dat het visueler moet, maar weet je niet hoe? Schrijf je in voor mijn nieuwsbrief en ik stuur je speciaal voor deze tijden mijn 9 ongebruikelijke thuiswerktips toe.