Maak je dromen waar &
je verhaal visueel

Debbie van Studio Steenpaal heet u welkom

Waarmee kan ik je helpen?

Mogelijk maken, dat is waar ik van ben. En mijn werkwijze bevat altijd tekeningen. Ga van start:

Ontdek het blog

Blijf op de hoogte van de laatste tips en trucs voor visuele communicatie met impact

5 principes van WOL
De 5 sleutelelementen van Working Out Loud
In 2014 schreef John Stepper het boek: The 5 elements of working out loud. Hij pleitte erin om onze manier van werken te veranderen van werken in je eigen bubbel naar het doen van zichtbaar werk, bijdragend aan de samenleving....
WOLcircle
Lockdown: tijd voor bezinning en reflectie?
Nu we weer meer aan huis zijn gebonden door een gedeeltelijke lockdown, kun je bij de pakken neerzitten, maar je kunt natuurlijk ook weer tijd nemen voor bezinning en reflectie.
Daglicht-spaarlamp
Kijk naar het licht!
Wil jij shinen tijdens je online vergadering? Kijk dan eens goed naar je eigen belichting. Met een paar simpele hacks kom je al een heel eind. Je zit te overleggen via videobel-software en je kijkt tegen een aantal koppen aan...

Word je gek van het thuiswerken?

Lukt het jou in deze Corona-tijd niet tot je medewerkers door te dringen? Weet je dat het visueler moet, maar weet je niet hoe? Schrijf je in voor mijn nieuwsbrief en ik stuur je speciaal voor deze tijden mijn 9 ongebruikelijke thuiswerktips toe.

Onlangs heb ik een sessie ‘tekenen aan de keukentafel’ gedaan; het was het een fijne en waardevolle sessie. Geweldig om te te merken dat tekenen zo ongelooflijk goed werkt. Je eigen issues tekenen is niet altijd gemakkelijk en dan is heel fijn als iemand anders even mee wil denken en tekenen. Prachtig om te zien hoe we zo samen tot nieuwe inzichten en vooral praktische wijze lessen kwamen! Dank jullie wel voor dit leerzame keukentafel gesprek via Zoom!
Hester van der Kwaak
Beeldtekenaar
Als jij al jaren met een goed plan of een droom rondloopt waar je op de een of andere manier maar niet mee aan de slag gaat (omdat je geen tijd hebt, of andere beren op de weg ziet), bel dan Debbie eens. Dikke kans dat zij jou ook binnen no time zover heeft dat je precies weet welk eerste stapje jij risicoloos kunt zetten om een start te maken met het waarmaken van jouw droom!
Hiske Kemme
Leiden