Van de denk- in de actiestand

Snel naar:

Ik ben in deze Corona-tijden hard aan het werk om opnieuw richting te geven aan Studio Steenpaal. Want ja, je bent 1 jaar of niet ;). Daarvoor publiceer ik binnenkort met veel trots een paar nieuwe takken binnen mijn toko. In dit blog licht ik een tipje van de sluier op. Van hoe ik van de denkstand in de actiestand kwam.

Mogelijk maken & visualiseren

Dat is wat ik doe en waar ik dol op ben. Op dit moment ben ik druk met de volgende zaken:

  • Vragenuren om je online overleggen nog succesvoller te maken. Elke donderdag online van 11-12u.
  • Visuele verslagen van (online) meetings – op aanvraag.
  • Online workations – een werkvakantie van een halve dag online tot 3 hele dagen op een buitenlocatie. Dan ga je stil staan bij wat je de komende tijd gaat doen. Om vervolgens keihard te versnellen.
  • 1-op-1 coaching om je bij jouw grote droom te helpen: van de denkstand in de actiestand.

Wat gebeurt er met het brainstormburo en de tekentoko?

Kun je me nog altijd benaderen voor brainstorms, teamsessies, workshops tekenen en animatievideo’s? Jazeker. Ik ben op dit moment zelfs hele toffe dingen aan het doen om de animaties te versimpelen. Wat dacht je van de onderstaande voorbeelden op Instagram? (Waarschuwing: druk niet op de play knop)

Hoe kan ik je helpen?

Aarzel niet om contact met me op te nemen. Je weet me te vinden.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Word je gek van het thuiswerken?

Lukt het jou in deze Corona-tijd niet tot je medewerkers door te dringen? Weet je dat het visueler moet, maar weet je niet hoe? Schrijf je in voor mijn nieuwsbrief en ik stuur je speciaal voor deze tijden mijn 9 ongebruikelijke thuiswerktips toe.