Schop onder je kont nodig?

Heb jij een mooi idee, maar kom je niet tot uitvoering ervan? Blijf je steeds haken? Blijf jij in de denkstand hangen in plaats van naar de actiestand te gaan? Laat mij je verder helpen.

Laat mij je kickstarten

Ik luister, stel vragen en vat het visueel voor je samen. Ik maak jouw idee tastbaar in een tekening. Zodat jij daarna fris verder kunt. En dat in korte tijd!

“Toen Debbie en ik een keer samen ‘een bak koffie deden’ en het gesprek kwam op de mogelijke veranderingen in mijn loopbaan, begon zij spontaan te tekenen. Binnen een half uur stond er een prachtig plaatje op papier en had ik een stevig handvat in handen voor de eerste stap die ik zou kunnen zetten op weg naar ander werk. 

Als jij al jaren met een goed plan of een droom rondloopt waar je op de een of andere manier maar niet mee aan de slag gaat (omdat je geen tijd hebt, of andere beren op de weg ziet), bel dan Debbie eens. Dikke kans dat zij jou ook binnen no time zover heeft dat je precies weet welk eerste stapje jij risicoloos kunt zetten om een start te maken met het waarmaken van jouw droom!”

Hiske Kemme, Leiden

OK, luister, ik heb een voorstel voor je. Want ik zat te denken: hoe kan ik nu mensen helpen in de huidige Corona-quarantaine? Veel van mijn offline sessies zijn vervallen, daar is wel iets online voor teruggekomen maar niet om over naar huis te schrijven (oh wacht, daar zitten we al). Dus ik heb wat tijd over.

Tijd om jou te helpen

Als je mij een beetje kent, dan weet je wat ik je kan brengen:

  • ik ben hands on en nuchter
  • stel de juiste vragen
  • ik ben oprecht geïnteresseerd
  • ik motiveer je om de vervolgstap te maken

En ik weet dat jij in deze tijd overloopt van ideeën. Ik help je er graag handen en voeten aan geven. Dus boek hier alvast een vrijblijvend intakegesprek met me:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *